PORTFOLIO

Rebrandingstraject OVGP en NIVEX

Beroepsopleiding Makelaars heet nu Opleidingsinstituut Vastgoedprofessionals (OVGP). En Beroepsexamen Makelaars heet nu Nederlands Instituut voor Vastgoedexamens (NIVEX). Beide organisaties hebben niet alleen een nieuwe naam, maar ook een compleet nieuwe uitstraling gekregen.

Ik heb het rebrandingstraject begeleid om alles in de organisaties door te voeren. Denk aan twee nieuwe websites voorzien van compleet nieuwe teksten en beeldmateriaal, vernieuwing van brochures, certificaten, e-mailhandtekeningen, documentatie en nog veen meer promotiemateriaal. Alles met een trendy design en een krachtige inhoud.

Na de lancering is het op de juiste manier overgebracht bij diverse doelgroepen en wordt er nu gewerkt aan een consistent positioneringsplan om de merken krachtig te laten en nieuwe cursisten aan te trekken.

Voor het volgen van een vastgoedopleiding, ben je bij OVGP aan het juiste adres. En voor een glansrijk diploma, klop je aan bij NIVEX.

Kan ik wat voor jou betekenen?

Vrijblijvend nader kennis maken en ideeën met elkaar uitwisselen kan geen kwaad. Ik houd ervan om actie te ondernemen, het kan maar geregeld zijn.