PORTFOLIO

Rebrandingstraject Perfect Rent

Perfect Rent had de wens om zich beter te positioneren in de markt. Nadat zij uitgebreid een strategietraject hadden gevolgd en helder hadden waar zij voor staan en wat zij willen uitdragen kwam de volgende stap. Ik mocht Perfect Rent begeleiden bij de vertaalslag van de strategie.

Samen met een designer hebben we eerst de huisstijl een klein beetje aangepast: sprekende kleuren, passend lettertype en de juiste beeldelementen. Vervolgens hebben we alles toegepast in de organisatie: visitekaartjes, signing op kantoor, e-mailhandtekeningen, te huur borden, stickers etc.

De website is de grooste verandering en daarmee is het visitekaartje compleet. Met een compleet nieuwe beeldbank en een video waarin het verhaal goed naar voren komt valt alles op z’n plaats. Met sprekende teksten en een duidelijke uitleg per dienst is Perfect Rent klaar om de Rotterdamse markt voor verhuur en beheer in het vastgoed te veroveren. Met een laatste finishing touch: het actief maken van de social-media kanalen.

Kan ik wat voor jou betekenen?

Vrijblijvend nader kennis maken en ideeën met elkaar uitwisselen kan geen kwaad. Ik houd ervan om actie te ondernemen, het kan maar geregeld zijn.