PORTFOLIO

Begeleiding nieuwe huisstijl

 

Een nieuwe huisstijl doorvoeren binnen een bedrijf is een hele klus. Het gaat niet enkel om een nieuwe vormgeving, maar alles moet hierop afgestemd worden.

Een aantal maanden heb ik het marketing/social team van Maarten ondersteunt bij het nemen van strategische keuzes, het coördineren van de werkzaamheden en het beoordelen van het eindresultaat.

Het ziet er niet alleen anders uit, er is ook een andere naam ontstaan. Van MAARTENMakelaardij naar Maarten Makelaardij & Hypotheken. Met als doel: een sprekende huisstijl geschikt voor diverse dienstverleningen en meerdere vestigingen. De gehele branding is vertaald in alle uitingen: kantoorsigning, documentatie, social media, te koop borden, stickers, visitekaartjes, glossy’s, offertes, flyers, buitenreclame, noem maar op…

Kijk rond in de steden om het resultaat te bewonderen en neem vooral een kijkje op de socials en website: www.maartenmakelaardij.nl – Ieder huis, eigen verhaal.

Kan ik wat voor jou betekenen?

Vrijblijvend nader kennis maken en ideeën met elkaar uitwisselen kan geen kwaad. Ik houd ervan om actie te ondernemen, het kan maar geregeld zijn.