PORTFOLIO

Vormgeving, contentcreatie en nieuwsbrief

Kelly is adviseur en coach bij Optidee. Dit doet zij als zelfstandige, maar wilde haar persoonlijke uitingen graag professionaliseren. Allereerst heb ik een mini brand manual (kleurcodes, lettertype) en een e-mailhandtekening opgesteld, voor een professionele uitstraling. Vervolgens heb ik haar LinkedIn profiel geanalyseerd, deels herschreven en opnieuw ingericht qua beeld.

Ook heb ik de beeldbank uitgebreid, zodat het persoonlijke karakter goed naar voren komt. Mijn vaste fotograaf is een dagdeel bij haar langsgeweest om haar werkwijze, haar als persoon en de producten in beeld te brengen. Deze beeldbank gebruiken we nu voor verschillende uitingen.

Maandelijks vul ik de contentkalender voor Kelly aan, zodat zij met regelmaat berichten op LinkedIn kan plaatsen. Ik zorg ervoor dat het bijhorende beeld in een standard format wordt geplaatst, wat herkenbaar is voor Optidee. Tenslotte heb ik een aantal flyers ontworpen en help ik haar met het versturen van de nieuwsbrieven en heb ik een template gemaakt in Mailchimp welke ze kan gebruiken.

Deze professionaliseringsslag en kleine (herhaal)handelingen helpen Kelly enorm in haar bedrijfsvoering.

Kan ik wat voor jou betekenen?

Vrijblijvend nader kennis maken en ideeën met elkaar uitwisselen kan geen kwaad. Ik houd ervan om actie te ondernemen, het kan maar geregeld zijn.