PORTFOLIO

Fotografie en videografie

Voor Vaes Finance is persoonlijkheid erg van belang. Door professionele dienstverlening en het snelle contact komen klanten bij hen terug. Een kleinschalig bedrijf dat echt betrokken is bij de klanten en hen verder helpt. De wens was om dit meer naar voren te laten komen in de uitingen. Ik heb een van mijn vaste bedrijfsfotografen gebrieft om dit voor Vaes Finance vast te leggen en te zorgen voor een optimale merkbeleving. Hieruit zijn hele laagdrempelige en persoonlijke beelden naar voren gekomen welke nu structureel naar voren komen op website, advertising en social media.

Tevens heb ik, samen met een bedrijf gespecialiseerd in videocreatie, een briefing uitgeschreven voor een bedrijfsfilm. Wie is Vaes Finance? Dat komt duidelijk terug in deze bedrijfsvideo. Tenslotte hebben we een aantal kennisvideo’s opgenomen om veelvoorkomende vragen te beantwoorden door de adviseurs. Deze video’s worden getoond op de website en social media. (Potentiële) klanten kunnen deze video’s voorafgaand aan hun afspraak bekijken om alvast een beter beeld te krijgen bij het onderwerp.

Kan ik wat voor jou betekenen?

Vrijblijvend nader kennis maken en ideeën met elkaar uitwisselen kan geen kwaad. Ik houd ervan om actie te ondernemen, het kan maar geregeld zijn.