PORTFOLIO

Bijeenkomsten en participatie

Tijdens de coronaperiode was het projectteam minder aanwezig op locatie. Tevens was het ontvangst in De Huyskamer niet gebruikelijk in deze periode. Om de (toekomstige) bewoners toch goed te informeren heb ik een digitale bijeenkomst georganiseerd waar circa 120 personen aan hebben deelgenomen. De genodigden ontvingen een flyer als uitnodiging in de brievenbus en een bericht in de buurtapp. Aanmelden kon digitaal via een aanmeldformulier. Er was ruimte voor presentatie en interactie. Er werd zeer positief op de bijeenkomst gereageerd.

Daarnaast ben ik betrokken bij haalbaarheidstudie die nu uitgevoerd wordt vanuit de gemeente VHL om een extra woonwijk te realiseren. Tijdens het onderzoek is het belangrijk om stakeholders in kaart te brengen en hen op de juiste manier te informeren. Met een projectteam heb ik gewerkt aan het opzetten van een stakeholderanalyse en participatieplan. Door een communicatieplanning bij te houden zorgen we ervoor dat de doelgroep regelmatig op de hoogte gehouden wordt middels nieuwsbrieven, bijeenkomsten en huis-aan-huis brieven.

Kan ik wat voor jou betekenen?

Vrijblijvend nader kennis maken en ideeën met elkaar uitwisselen kan geen kwaad. Ik houd ervan om actie te ondernemen, het kan maar geregeld zijn.